Cliënten

Wij vinden het heel belangrijk dat u en uw familieleden zich bij ons thuis voelen.


Daarom bieden wij zorg die aangepast is aan de wensen en de beleving van onze cliënten. Dat kan alleen als we elkaar goed kennen. Ieder mens is uniek en onze cliënten hebben al een heel leven achter de rug. Wij vinden het dan ook belangrijk om de persoon achter de cliënt te leren kennen. Uw naasten spelen hierbij een belangrijke rol. Zij kennen u het beste en zijn samen met u de "expert" van uw kwaliteit van leven.

Samen zorgen we ervoor dat u zich zo snel mogelijk bij ons thuis voelt en wat daarvoor nodig is. In overleg met de medewerkers van de afdeling is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten, blijven slapen of mee-eten.

Liemerije heeft jarenlange ervaring in de ouderenzorg en heeft veel kennis in huis. U kunt bij ons onder meer terecht voor wonen, dagbehandeling en revaliderenHospice De Hazelaar is bedoeld voor terminaal zieke mensen die in alle rust en veiligheid willen sterven.

Voor vragen over uw gezondheid en een behandeling door de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist of psycholoog kunt u terecht bij ons Advies- en Behandelcentrum

Vindt u op de website niet meteen een antwoord op uw vraag neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen via 088-0441999 of stuur een email naar info@liemerije.nl