Praktische zaken

Bezoek

Familie, vrienden en kennissen zijn natuurlijk altijd welkom. Vanwege de verzorging in de ochtend adviseren we wel om na 10 uur 's ochtends te komen. U kunt uw bezoek in uw eigen kamer/appartement ontvangen of gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes. Uw naasten kunnen tegen betaling mee-eten. Liemerije biedt in voorkomende gevallen ook de mogelijkheid om te blijven logeren. 

Maaltijden

U eet tussen de middag een  warme maaltijd. U heeft altijd de keuze uit meerdere maaltijden. Op verschillende
afdelingen wordt ook regelmatig samen met de cliënten gekookt..

Huisdieren

In overleg is het mogelijk om kleine huisdieren mee te nemen. Als u dit graag wilt, kunt u contact opnemen met de afdeling waar u gaat wonen.

Post

U kunt uw post, duidelijk voorzien van uw naam, laten opsturen naar de afdeling waar u woont. De adressen van de verschillende huizen van Liemerije vindt u hier.

Kapper

Natuurlijk kunt u naar uw vertrouwde kapper blijven gaan. Maar in verschillende huizen komen ook regelmatig thuiskappers.

Schoonheidssalon

In de verschillende huizen zijn contacten met gediplomeerde schoonheidsspecialisten die regelmatig bij bewoners van Liemerije langs.

Alarmering

Naast uw bed zit een alarmbel die u kunt gebruiken als u hulp nodig heeft. Ook in de huiskamers en sanitaire ruimten zijn alarmbellen.

Roken

In de huizen van Liemerije mag in principe niet gerookt worden, met uitzondering van de aangewezen rookruimtes. Uitgangspunt is altijd dat het roken geen (brand) gevaar mag opleveren en dat mede bewoners en medewerkers er geen hinder van ondervinden.

Veiligheid bij Liemerije

Liemerije zorgt voor een veilige leefomgeving. Maar er kan altijd iets gebeuren. De woonbegeleiders zijn opgeleid tot bedrijfshulpverlener en weten wat ze moeten doen bij brand en andere calamiteiten.  Wat u als bewoner of naast kunt bijdragen aan een veilige leefomgeving leest u in de folder Welkom bij Liemerije. 

Mist u iets of wilt u meer informatie? U kunt altijd contact opnemen met de receptie van Liemerije info@liemerije.nl of 088-0441999