Contact

Algemene vragen

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de receptie van Liemerije via 088-0441999. Of stuur een mail naar info@liemerije.nl

Vragen over zorg

Heeft u vragen over de zorg die Liemerije kan bieden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren bij het vinden van de zorg, behandeling en begeleiding die bij u past. U kunt contact met ons opnemen via 088-0441920. Wilt u liever langs komen? Bel dan eerst even voor een afspraak. Dan maken wij tijd voor u. Ons bezoekadres is Hunneveldweg 12 in Zevenaar.

Rondleiding in de verschillende huizen

Wilt u samen met uw familie eens komen kijken in één van onze huizen? Wij leiden u graag rond en bespreken de verschillende mogelijkheden met u.

Hoe vraagt u een CIZ indicatie aan?

Als u gebruik wilt maken van de zorg van Liemerije moet u in de meeste gevallen een aanvraag indienen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in Velp. Het CIZ is te bereiken via telefoonnummer 088-7891000. Meer informatie over CIZ vindt u op www.ciz.nl. Natuurlijk kunnen we u helpen bij het indienen van een aanvraag.

Onafhankelijke cliëntondersteuner?

Als u recht heeft op zorg uit de Wlz kunt u ook hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van de langdurige zorg. U heeft recht op deze cliëntondersteuning als u een indicatie heeft van het CIZ voor zorg uit de Wlz. Hier vindt u de contactgegevens van onafhankelijke cliëntondersteuners.