Nieuws & agenda

Mondkapjes bij zorg en behandeling binnen anderhalve meter

Helaas neemt het aantal mensen dat besmet raakt met het coronavirus de laatste weken weer flink toe. In Nederland, maar ook onder bewoners en medewerkers van Liemerije. We kunnen deze ontwikkeling niet zomaar negeren. Daarom hebben we - na een zorgvuldige afweging - besloten dat medewerkers bij het verzorgen en behandelen van bewoners/cliënten binnen anderhalve meter, weer gaan werken met mondkapjes (type IIR).

Lees verder...

Laatste coronamaatregelen afgeschaft

Op dit moment zijn er geen coronabesmettingen meer onder bewoners van Liemerije. Ook landelijk is het aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen en het aantal besmettingen gemeten via het rioolwater, sterk afgenomen. Daarom schaffen we binnen Liemerije nu ook de laatste coronamaatregelen af.

Lees verder...

Aangescherpte coronamaatregelen

Liemerije heeft de coronamaatregelen aangescherpt. In dit bericht leest u welke (nieuwe) maatregelen er bij Liemerije gelden om de gezondheid van bewoners, medewerkers en bezoekers te beschermen.

Lees verder...

Actuele richtlijnen in verband corona

Vanaf zaterdag 6 november scherpt Liemerije de coronamaatregelen weer aan. Dit is nodig gezien het oplopende aantal besmettingen in Nederland en de aanscherping van het landelijke beleid.

Lees verder...