Actuele bezoekregeling Liemerije

Het aantal besmettingen van corona binnen verpleeghuizen neemt de laatste tijd helaas snel toe. Ook bij Liemerije hebben we inmiddels te maken met een aantal besmettingen onder bewoners en medewerkers. Vanzelfsprekend zijn eerste contactpersonen en bewoners die het betreft hierover direct geïnformeerd. We wensen iedere direct betrokkene heel veel sterkte.

Om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen heeft Liemerije de bezoekregeliing aangepast:

  • Binnen Liemerije is het dragen van een mondneusmasker verplicht. De mondneusmaskers worden bij de ingang verstrekt. Het is niet toegestaan een eigen mondneusmasker te dragen.
  • We verzoeken u dringend om bezoek te beperken tot maximaal één bezoeker per dag. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Per bezoeker mag er een kind tot en met 12 jaar mee op bezoek. Kinderen hoeven geen mondneusmasker te dragen.

Op deze manier willen we het aantal contacten binnen Liemerije verminderen en daarmee de kans op besmettingen voor bewoners en medewerkers verkleinen. Natuurlijk zouden we het graag allemaal anders zien maar op deze manier proberen we maximaal aan de veiligheid voor iedereen te werken.  

Liemerije streeft er naar om de deuren open te houden voor bezoek. We willen niet terug naar de situatie van het voorjaar.  Daarom is het belangrijk dat iedereen zich aan de volgende algemene richtlijnen houdt:

  • Binnen Liemerije is het dragen van een mondneusmasker verplicht
  • Was/desinfecteer uw handen bij binnenkomst en vertrek
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Registreer uw bezoek via Op Bezoek of vul een registratieformulier in bij binnenkomst
  • Blijf thuis bij klachten

 

Met vriendelijke groet,


Joris de Jong 


Raad van Bestuur Liemerije