Cursus: Mijn brein laat me in de steek....En nu?

Op maandag 23 oktober 2017 start Liemerije met de cursus "Mijn brein laat me in de steek...en nu?"


De cursus is bedoeld voor mensen die recent de diagnose dementie of MCI (Mild Cognitive Impairment) hebben gekregen. Ook voor mensen die cognitieve problemen hebben als gevolg van hersenletsel is de cursus geschikt. De cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor de partner/mantelzorger.

De praktische cursus is gericht op het leren omgaan met de ziekte en bestaat uit zes bijeenkomsten. De bijeenkomsten bestaan uit een gespreksgroep en een beweeggroep. Uit onderzoek blijkt dat bewegen de kwaliteit van leven vergroot en het ziekteproces iets kan vertragen. Motorisch actief blijven is dan ook een belangrijk onderdeel van de cursus.

Tijdens de gespreksgroep geven de behandelaars van Liemerije onder andere praktische tips op het gebied van communicatie en het zo lang mogelijk blijven uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals bijvoorbeeld douchen, koken en tuinieren.

Data

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten. We starten op maandag 23 oktober en de laatste bijeenkomst is op 27 november. Alle bijeenkomsten zijn van 14.30 tot 17.00 uur bij Liemerije Zevenaar (Hunneveldweg 12).

Kosten

De kosten bedragen normaal € 130,- per stel. Omdat het een pilot is, krijgt u 25 procent korting en betaalt u slechts € 97,50,- per stel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Liemerije via 088-0441999 of info@liemerije.nl. Of download de flyer Mijn brein laat me in de steek.....En nu?

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.