Film ‘A Late Quartet’ in Parkinson Café Zevenaar

Parkinson Café Zevenaar organiseert op dinsdag 20 februari een filmmiddag. De film A Late Quartet wordt vertoond in filmzaal bij Bert in cultuurcentrum De Ogtent in Duiven.
Wanneer 20-02-2018
van 14:00 tot 16:00
Waar De Ogtent in Duiven
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

De film wordt door een medewerker van het filmhuis en een arts van ParkinsonNet ingeleid. Het verhaal speelt zich af in New York en gaat over vier muzikanten die door hun passie voor muziek en jarenlange samenwerking met elkaar verbonden zijn.

Als hun aartsvader Peter wordt gediagnostiseerd met Parkinson heeft dit grote impact op de groep. Als hun 25-jarige bestaan om de hoek staat moeten de muzikanten óf een manier vinden om hun problemen te overwinnen en hun erfenis te behouden óf voor altijd uit elkaar gaan. Na de film is er nog gelegenheid na te praten.

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. De middag begint om 14.00 uur. U vindt culuurcentrum De Ogtent aan het Remigiusplein 9 in Duiven. Graag voor 15 februari opgeven via info@liemerije.nl of 088-0441999