Liemerije en Sportvereniging Margriet zijn match van het Jaar

Dinsdagavond 25 juni, werd tijdens de zomerborrel van de Liemerse Uitdaging het eerste certificaat uitgereikt voor de ‘Match van het Jaar’.


Liemerije
 en Sportvereniging Margriet mochten samen deze onderscheiding in ontvangst nemen. 

Liemerije en SV Margriet ontvangen deze waardering vanwege hun bijdrage aan een duurzame samenleving door goederen op een verantwoorde en bewuste manier her te gebruiken. Liemerije doneert spullen – die vervangen worden of overtollig zijn – aan de Spullenbank van de Liemerse Uitdaging met als doel deze een tweede leven te geven bij een vereniging of stichting. SV Margriet kiest bewust voor hergebruik van materialen en heeft het afgelopen jaar o.a. haar kantine en vergaderruimtes van de nieuwe sporthal in kunnen richten met goederen uit de Spullenbank, waaronder ook spullen afkomstig van LiemerijeSamen dragen zij bij aan een circulaire economie. 

”Ik voel me enorm vereerd met deze mooie onderscheiding. Fijn dat onze vereniging op deze manier gewaardeerd wordt”, vertelt Bert Nijenhuis, bestuursvoorzitter van de sportvereniging. Blij verrast zijn ook Zoë Berntsen en Hanneke Bach van Liemerije: “Het is mooi dat de spullen van Liemerije goed terechtkomen bij diverse lokale verenigingen en stichtingen. Weggooien is zonde, want wat de één over heeft kan een ander vaak goed gebruiken. Dat wij daar namens Liemerije iets in kunnen betekenen voelt goed.”