Multidisciplinair overleg valt in de prijzen

Het project Multidisciplinaire Intake van Liemerije is dinsdag 10 april tweede geworden bij de UKON-Uniek Hans van den Bosch-prijs.


Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het UKON symposium aan het meest vernieuwende en inspirerende project dat van toegevoegde waarde is voor de kwaliteit van zorg.

Bij de Multidisciplinaire Intake (MDI) is een samenwerking tussen revalidatieafdeling De Linde en de behandelaars van Liemerije. Tijdens de intake staan de cliënt van De Linde en zijn naasten centraal. Op de eerste dag van de opname vindt er een intake plaats waarbij medewerker van de afdeling, fysiotherapeut, ergotherapeut, specialist ouderengeneeskunde en clientadviseur aanwezig zijn. Tijdens het MDI wordt het behandelplan en de duur van de revalidatie besproken. Zo is het voor iedereen meteen duidelijk hoe de revalidatie er uit gaat zien en wat de doelen zijn.

Het project werd beloond met een 9.4. Meer weten over het MDI? Bekijk dan dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=xmUaa5LGzvc