Op bezoek bij Liemerije

Sinds 1 juli is tussen 10.00 uur en 20.00 uur iedereen weer welkom om op bezoek te komen. Op veler verzoek van bewoners en naasten komt met ingang van 30 juli de eindtijd van 20.00 uur te vervallen. Op deze manier kunnen bewoners samen met hun naasten langer genieten van gezellige zomeravonden.


Indien mogelijk vragen we u om na 11.0
0 uur op bezoek te komen. Bij Liemerije Diemzicht bent u welkom tussen 11.00 en 12.00 uur, tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur.

Vanaf maandag 20 juli zitten er geen mensen meer bij de ingang om bezoekers te ontvangen. We gaan er vanuit dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om thuis te blijven als u klachten heeft en goed uw handen desinfecteert bij binnenkomst.  

We vinden het wel belangrijk om bezoekers te blijven registreren. Dit doen we zodat we u en andere bezoekers zo snel en zo goed mogelijk kunnen informeren als een bewoner besmet raakt met het coronavirus en bezoek niet meer mogelijk is  

Heel veel bezoekers plannen al de afspraak in via Op Bezoek en dit blijft de voorkeur en is voor u en ons het makkelijkstBij binnenkomst kunt u, nadat u uw handen heeft gedesinfecteerdmeteen doorlopen naar de kamer/appartement van de bewoner en medewerkers weten dat u op bezoek komt. U hoeft zich nergens te melden. U kunt uw bezoek kort voor uw komst nog registreren.  

Om een afspraak via ‘Op Bezoek te plannen gaat u naar https://liemerije.opbezoek.com/ of u klikt op de button Op Bezoek op www.liemerije.nl. De rest wijst zich vanzelf. Soms komen de e-mails in de map ongewenste mail/spam terecht. 

Eerder was het nodig dat de eerste contactpersoon een bezoeker in ‘Op Bezoek’ moest registreren, dat is niet meer nodig. Iedereen kan de afspraak inplannen via eerdergenoemde link. 

Als uw afspraak niet plant via Op Bezoek, kunt u bij de ingang een registratieformulier invullen en deze deponeren in de bijbehorende brievenbus. Het registratieformulier wordt twee weken bewaard en daarna vernietigd. We gebruiken uw gegevens alleen voor een eventueel contactonderzoek.  

Bij de ingang/afdeling kunt u ook een mondkapje meenemen als u wilt. Wij vragen u binnen een mondkapje te dragen als het niet lukt om bij een bewoner 1,5 meter afstand te houden. 

Vergeet u niet dat u thuis moet blijven als u milde verkoudheidsklachten heeft? Ook nu het steeds meer normaal wordt, blijft het belangrijk om elkaar te herinneren aan 1,5 meter afstand. Wilt u de informatie uit deze brief delen met uw familieleden of andere naasten? 

Heeft u vragen over op bezoek gaan bij een bewoner van Liemerije? Stuur dan een mail naar