Parkinson Café Zevenaar over intimiteit

Het thema van Parkinson Café Zevenaar is dit keer Intimiteit.... ik ook van jou!
Wanneer 24-10-2017
van 14:00 tot 16:00
Waar Liemerije, Hunneveldweg 12 in Zevenaar
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Anne-marie Peters, verpleegkundige en docente verpleegkundige beroepen, verzorgt deze middag.  De behoefte aan intimiteit is niet aan leeftijd of ziekte gebonden. Intimiteit maakt deel uit van ieders leven. Velen van ons vinden het moeilijk om de eigen behoeften kenbaar te maken aan de ander. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om elkaar te ontmoeten omtrent dit thema. Waar liggen de mogelijkheden en grenzen en hoe kunnen verschillen in behoeften worden overbrugd zodat een ieder gezien wordt.

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom. U kunt zich opgeven vóór 21 oktober via info@liemerije.nl of via 088-0441999.