Parkinson Café Zevenaar: ZIENderwijs bij Parkinson

Op dinsdag 29 augustus 2017 bent u van harte welkom in Parkinson Café Zevenaar. Het café heeft dit keer als ZIENderwijs als thema.
Wanneer 29-08-2017 14:00 tot
29-01-2017 16:00
Waar Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal


Medewerkers van Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, geven uitleg over de invloed van Parkinson op het zien. Hierbij zal een stuk theorie (zowel met betrekking tot het oog, als de visuele verwerking in de hersenen) uitgelegd worden. Daarnaast wordt de invloed hiervan in het dagelijkse leven besproken. Aan de hand van praktische voorbeelden is er natuurlijk voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom. U kunt zich opgeven vóór 25 augustus via info@liemerije.nl of via 088-0441999.