Theatervoorstelling Hans Holtslag bij Parkinson Café Zevenaar

Tijdens het Parkinson Café kunt u dit keer genieten van de theatervoorstelling 'Kristallen Tranen' van Hans Holtslag.
Wanneer 16-01-2018
van 14:00 tot 16:00
Waar Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal


Hans Holtslag kreeg in 2007 op 47-jarige leeftijd te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Zijn eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën vormen de basis van zijn voorstellingen en gelijknamige boekjes. In de voorstelling Kristallen Tranen vertelt hij hoe hij omgaat met zijn omgeving. Wat is de impact van je diagnose op je gezin, je werk en de wereld om je heen. Die wereld heeft veel adviezen voor je. En daar zit je niet altijd op te wachten. Parkinson onthult je en dat is best lastig.

Hans hoopt met zijn voorstellingen mensen (met en zonder Parkinson) te inspireren om hun kwaliteit van leven waar mogelijk te verbeteren. Belangrijk uitgangspunt daarbij is; dat je je ziekte hebt en niet bent!”

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom.

In verband met het beperkte aantal plaatsen kunnen echt alleen mensen meegenieten die zich van te voren hebben aangemeld. Vol=vol!

U kunt zich  opgeven via info@liemerije.nl of 088-0441999.