Raad van Bestuur en Raad van Toezicht

Raad van Bestuur
De Raad van Bestuur bestaat uit:

 • Joris de Jong
  De heer De Jong is bestuurder van Liemerije. Hij is een zeer ervaren bestuurder en manager en heeft al vele functies in de zorg vervuld. 

Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen:

 • Guido van den Bogaert
  De heer van den Bogaert is per 1 juli 2020 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Liemerije. Hij werkt al vele jaren in de gezondheidszorg en heeft ruime ervaring als bestuurder en toezichthouder.
 • Annemiek Stoopendaal
  Mevrouw Stoopendaal is per 1 oktober 2020 lid van de Raad van Toezicht van Liemerije. Ze is werkzaam als onderzoeker en docent aan Erasmus Universiteit Rotterdam en tevens toezichthouder in de zorg.
 • Madina Schut
  Mevrouw Schut is per 1 oktober 2020 lid van de Raad van Toezicht van Liemerije.
  Ze heeft ervaring opgedaan als executive coach, assessor, projectleider MD en programmamanager organisatieontwikkeling.
 • Toine van der Pol
  De heer van der Pol is per 1 december 2020 lid van de Raad van Toezicht van Liemerije. Hij is werkzaam als bestuurder bij Cello, een organisatie gericht op mensen met een verstandelijke beperking. De heer van der Pol heeft een financieel economische achtergrond.
 • Dore Alkema
  Mevrouw Alkema is per 30 juni 2021 lid van de Raad van Toezicht van Liemerije. Mevrouw Alkema is werkzaam in de ICT en zet zich al jaren in voor de ouderenzorg. Met haar specifieke kennis van ICT en zorginnovatie en ervaring als toezichthouder zal mevrouw Alkema een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Liemerije. Ze maakt tevens deel uit van de Auditcommissie Financiën & Huisvesting.