Werken met echte aandacht

Hallo vakgenoot!

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

Maar je snapt het al; dat kan alleen als iedereen bij Liemerije met passie werkt. Dus zorgen wij voor een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich kan blijven ontwikkelen. Onze kernkwaliteiten ‘Goed doen, Gewoon doen en Samen doen’ vormen hierbij de basis.

Daarom zoeken we mensen die zich willen uitleven in hun vak. Die houden van werken met echte aandacht. Wij ondersteunen jou  met opleidingen, coaching en trainingen op maat.

Wat is Liemerije?

Liemerije levert ouderenzorg in de Liemers en omgeving. De  bewoners leven in een van onze zeven huizen of verblijven er tijdelijk voor revalidatie of dagbehandeling. We hebben kleinschalige voorzieningen met zorg voor ouderen met psychogeriatrische, gerontopsychiatrische en somatische problematiek. Ruim 800 medewerkers en 600 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor de allerbeste zorg.