Arbeidsvoorwaarden

Naast een goede werksfeer en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen biedt Liemerije ook goede arbeidsvoorwaarden. Medewerkers vallen onder de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

Beloning volgens CAO VVT

Wij kijken naar jouw kennis en ervaring. Op basis hiervan krijg je binnen een functiegroep een salaris toegekend. Jaarlijks krijg je een periodieke verhoging tot het maximum van je schaal is bereikt.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn

Als je bij Liemerije werkt, bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). De pensioenregeling is een verplichte collectieve regeling. Je betaalt zelf een deel van de pensioenpremie en wij betalen het werkgeversdeel van de totale pensioenpremie. PFZW is verantwoordelijk voor het pensioenbeleid en het pensioenvermogen van ruim 2 miljoen (oud-)werknemers in de sector zorg en welzijn. Op de website www.PFZW.nl kun je alle informatie over PFZW en pensioenen vinden.

FiscFree

Een nieuwe (elektrische) fiets, fitnessabonnement, mobiele telefoon, computer of een iPad aanschaffen? Of het declareren van vakbondscontributie? Dit en meer kun je als medewerker van Liemerije via FiscFree heel voordeling regelen mét belastingvoordeel. Check www.fiscfree.nl voor meer informatie.

Collectiviteitskorting Verzekeringen

Liemerije vindt het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Daarom zijn er met Centraal Beheer afspraken gemaakt over verzekeringen met collectiviteitskorting. En ook andere voordelen en speciale aanbieding om in jouw vrije tijd van te profiteren. Op www.centraalbeheer.nl/liemerije vind je meer informatie.

Collectiviteitskorting Ziektekostenverzekering

Vanuit de CAO VVT kun je gebruik maken van de collectieve overeenkomst die Liemerije heeft met stichting IZZ. De voorwaarden voor deelname voor medewerkers, eventuele partner en gezinsleden zijn geregeld in het Reglement collectieve ziektekostenregeling van de Stichting IZZ. De IZZ Zorgverzekering wordt door IZZ samengesteld zodat belangrijke zorg voor mensen in de zorg, zoals fysiotherapie en mantelzorg, optimaal verzekerd is. Voor de uitvoering van de IZZ Zorgverzekeringen maakt IZZ namens de leden afspraken over de inhoud, premie en service met de uitvoerend zorgverzekeraar (VGZ en per 1 januari 2019 ook CZ).

Liemerije heeft ook een collectieve overeenkomst met Menzis. Voor meer informatie zie: www.Menzis.nl of www.IZZ.nl.