Opleiden en leren

Liemerije investeert graag in haar medewerkers. Opleidingen en cursussen worden ingezet voor de ontwikkeling en groei van medewerkers en de organisatie.


Liemerije is een lerende organisatie

Liemerije is een lerende organisatie. Leren en werken is een geïntegreerd en continu proces. We hebben een actief loopbaanbeleid. Dat geldt voor medewerkers die al jaren bij ons in dienst zijn, voor nieuwe medewerkers en herintreders. Onze medewerkers krijgen de kans zichzelf te ontplooien. Dit kan door een vervolgopleiding of een her- en bijscholingstraject. Zo nemen werkplezier en carrièrekansen toe. Wij willen dat onze medewerkers zich gehoord voelen en dat ze hun talenten en vaardigheden optimaal inzetten voor onze cliënten en bewoners.

Werken en leren tegelijk?

Wil je werken en tegelijkertijd een beroepsopleiding volgen? En wil je na de opleiding verzekerd zijn van een leuke baan? We bieden de opleiding tot woonzorgbegeleider (VIG niveau 3) en de opleiding tot assistent woonbegeleider (helpende zorg en welzijn). Als schoolverlater volg je de hele opleiding. Als je wat ouder bent en al ervaring hebt in de gezondheidszorg, kun je de opleiding versneld volgen. Dit wordt individueel bekeken.
Kijk hier voor de actuele vacatures bij Liemerije.

Op zoek naar stages of werkervaring opdoen?

Ben je op zoek naar een stageplaats? We vinden het belangrijk dat eventueel toekomstige medewerkers kennis kunnen maken met werken in de zorg. We bieden stageplaatsen voor leerlingen VMBO, MBO en HBO. Stageaanvragen verlopen via je eigen opleidingsinstituut. 

Ook studenten geneeskunde, co-assistenten en huisartsen in opleiding kunnen bij ons stage lopen. Bij Liemerije kun je ook de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde volgen. Voor meer informatie kun je kijken op www.soon.nl of mailen naar opleider gwennie.locher@liemerije.nl.

Voor stageplaatsen bij diverse andere disciplines zoals fysiotherapie en psychologie  kun je contact opnemen met het Advies- en Behandelcentrum op telefoonnummer op 088-044 1900.