Vrijwilligerswerk

Of je nu jong of oud bent, een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt ook voor onze bewoners. Hulp van vrijwilligers is dan ook heel waardevol en onmisbaar. Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van onze bewoners.


Bij Liemerije werken ruim 550 vrijwilligers. Ze dragen bij aan een zinvolle en plezierige dagbesteding van onze bewoners en cliënten. Onze vrijwilligers werken altijd nauw samen met onze medewerkers en vormen een belangrijke schakel in de zorg voor cliënten.

Wat doen vrijwilligers?

Samen koekjes bakken, een wandeling maken of (solo) kaarten. Het zijn kleine dingen die een hoogtepunt van de dag kunnen zijn. Dagelijks zijn er vele vrijwilligers in alle huizen van Liemerije te vinden. Ze helpen bijvoorbeeld bij huiselijke activiteiten in de huiskamers, maken een fietstocht met bewoners, helpen bij het recreatieprogramma, begeleiden bewoners naar kerkdiensten, zingen en gaan mee met uitstapjes.

Wat voor vrijwilligers zoeken wij?

Wij vinden je motivatie om vrijwilliger te worden belangrijker dan je leeftijd of opleiding. Onze vrijwilligers:

 • dragen graag een steentje bij aan het welzijn van anderen;
 • hebben belangstelling voor oudere mensen;
 • zijn bereid tot samenwerking en overleg.
   

Wat bieden wij?

 • een boeiende taak en leuke collega's;
 • scholings- en ontmoetingsbijeenkomsten met andere vrijwilligers;
 • een collectieve WA-verzekering en een collectieve ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk;
 • reiskostenvergoeding.
   

Wat zijn de actuele vacatures?

Liemerije heeft vacatures in DidamDuivenPannerdenTolkamer, Westervoort en Zevenaar. Overweeg je om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Liemerije of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met het Servicepunt van Liemerije via het telefoonnummer 088-0441999 of via het mailadres info@liemerije.nl