Dijkzicht

in Tolkamer


Deze gezellige en kleinschalige locatie ligt midden in Tolkamer en pal aan de Rijndijk. Een unieke ligging. Er wonen uitsluitend ouderen met dementie. Zij hebben hun eigen zit-/slaapkamer en kunnen gebruik maken van de gezamenlijke huiskamers.

221012 5642

U kunt bij Dijkzicht in Tolkamer terecht voor

Wonen bij Dijkzicht Tolkamer

Over de locatie

Bij Dijkzicht wonen ouderen met dementie. Het is een kleine, rustige locatie met betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. U heeft er uw eigen zit-/slaapkamer die u naar eigen smaak kunt inrichten. Veel cliënten vertoeven ook graag in een van onze drie huiskamers. Daar kunt u eten, een spelletje spelen of televisie kijken. We hebben de huiskamers gezellig en huiselijk ingericht zodat u zich snel thuis voelt. Vanzelfsprekend is Dijkzicht, net als al onze locaties, zo ingedeeld en ingericht dat het er veilig is voor cliënten met dementie.

Grote binnentuin met een volière
Kenmerkend aan Dijkzicht is de unieke ligging, onderaan de Rijndijk. Als het even kan, nemen we u mee om te genieten van het prachtige uitzicht en de boten die voorbij komen. Dijkzicht heeft ook een mooie binnentuin waar u lekker buiten kunt zitten of kunt helpen met tuinieren. Het vrolijke gekwetter komt van de vogels uit de grote volière. Een genot voor iedereen. En bent u een vogelliefhebber, dan kunt u - als u dat wilt - ook de vogels verzorgen.

Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Zeer tevreden over de hartelijke en deskundige verzorging van bewoners en de persoonlijke communicatie van de verzorgers met ons als mantelzorgers.

Voorzieningen en activiteiten

Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon bloem
Tuin met volière
Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Icon veilig
Veilige leefomgeving

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgkosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Dijkzicht? Ik help u graag verder.

Adresgegevens

Dijkzicht
Burgemeester Daalderopstraat 2
6916 CA Tolkamer