Revalidatie

Om te revalideren na bijvoorbeeld een ingrijpende ziekte, operatie of beroerte kunt terecht op onze afdeling De Linde in Zevenaar. Tijdens uw tijdelijke verblijf krijgt u de zorg en behandelingen die u nodig heeft om veilig en verantwoord naar huis terug te gaan.

Liemerije Zevenaar oefening met fysiotherapeut 2

Revalideren bij Liemerije in Zevenaar

Tijdens uw verblijf op afdeling de Linde werkt u aan uw revalidatie. Dit doet u samen met het multidisciplinair team van behandelaren en uw naasten. Bij uw opname bepaalt u samen met de arts, de zorgmedewerkers en behandelaren van het Behandelcentrum Liemerije wat uw revalidatiedoelen zijn. Dit bespreekt u samen tijdens de Multi disciplinaire intake (MDI). Zie ook het filmpje hieronder. Afhankelijk van de doelen, bepalen we samen welke vormen van therapie u nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapie, ergotherapie en/of logopedie. Sommige vormen van therapie zijn individueel, andere vinden in groepsverband plaats. Ook begeleiden we u met alle gewone dagelijkse handelingen, zoals wassen, aankleden en een boterham smeren. We kijken hierbij vooral naar de handelingen die u thuis ook weer zelfstandig moet kunnen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de verzorging de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen daar bijzonder goed te noemen is.

Zo zorgen wij voor u

Bij Liemerije zetten zorgprofessionals en vrijwilligers zich in om u de best mogelijke zorg te bieden. Mensgerichte zorg. Dit betekent dat onze medewerkers oog hebben voor de mens achter de mens. Zij omringen u met oprechte aandacht en zorg. En met respect voor ieders persoonlijke wensen, behoeften en manier van leven.

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Daarom hebben we kleinschalige afdelingen die huiselijk en sfeervol zijn ingericht.

Liemerije Zevenaar - bewoner in huiskamer De Peppel-2

Hier kunt u terecht voor revalidatie:

Beeldfanaat Liemerije 07089

Eigen woon-slaapkamer

Wilt u revalideren bij Liemerije, dan verblijft u tijdelijk op afdeling De Linde in Zevenaar. U krijgt daar uw eigen woon-slaapkamer. De afdeling heeft twee huiskamers waar u met de andere cliënten kunt samenkomen om te eten, de krant te lezen, televisie te kijken of een spelletje te spelen.

Kosten van uw verblijf

De kosten van uw verblijf op de revalidatieafdeling van Liemerije worden vergoed uit de basisverzekering. Hierbij geldt het standaard eigen risico van uw zorgverzekering. De rest van de zorgkosten krijgt u vergoed. Liemerije kan een vaste telefoon voor u regelen, zodat u kunt bellen en gebeld kan worden. Hiervoor rekent Liemerije telefoonkosten. Ook het televisie-abonnement dient u zelf te betalen.

Beeldfanaat Liemerije 07239

Veel gestelde vragen over revalidatie bij Liemerije

Per locatie verschilt het formaat van een woon/slaapkamer of appartement. Onze cliëntadviseurs kunnen u hierover meer informatie geven. Neem contact met ze op via telefoonnummer 088 - 044 19 20 of stuur een e-mail naar clientadviseur@liemerije.nl.
De lengte van de wachtlijst wisselt. Er is dan ook geen standaard antwoord mogelijk op deze vraag. Onze cliëntadviseurs informeren u graag over de actuele wachtlijst. Zij kunnen ook vertellen wat de mogelijkheden zijn als de wachtlijst in uw geval heel lang is. Neem contact met ze op via telefoonnummer 088 - 044 19 20 of stuur een e-mail naar clientadviseur@liemerije.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Liemerije? Ik help u graag verder.

Yvette Gieling-Jansen
Yvette Gieling - Jansen
Cliëntadviseur