Meulenvelden

in Didam


De locatie Meulenvelden ligt middenin het gezellige centrum van Didam. Er wonen ouderen met dementie en lichamelijke beperkingen op kleinschalige afdelingen met een gemeenschappelijke woonkamer.

Meulenvelden buiten 23

U kunt bij Meulenvelden in Didam terecht voor

Wonen bij Meulenvelden in Didam

Over de locatie

Bij Meulenvelden in Didam wonen ouderen met dementie en ouderen met lichamelijke beperkingen. Meulenvelden bestaat uit 2 gebouwen, Tesma en Waverlo.

Wonen bij Tesma
In dit gebouw vindt u appartementen voor ouderen met lichamelijke beperkingen en voor ouderen met dementie. De appartementen hebben een ruime woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer, toilet en badkamer. Elk appartement heeft een eigen deurbel en intercom. U kunt het appartement naar eigen smaak inrichten.

Wonen bij Waverlo
In Waverlo zijn er 2 afdelingen: Diemzicht en Waverlo. Bij Diemzicht wonen ouderen met dementie waarvoor een beschermde woonomgeving belangrijk is. U krijgt een eigen zit-/slaapkamer die u naar uw eigen smaak kunt inrichten. Bij Waverlo wonen ouderen met lichamelijke beperkingen die intensieve zorg nodig hebben. U krijgt een appartement met een ruime woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer, toilet en badkamer. U kunt het appartement naar uw eigen smaak inrichten.

Ligging van Meulenvelden in Didam
Meulenvelden ligt middenin het centrum van Didam, cliënten kunnen (eventueel onder begeleiding) gezellig naar de markt om boodschapjes te doen. En in Meulenvelden zelf is het ook nooit saai. Er is een gezellige binnenplaats waar veel gebeurt en wordt georganiseerd! U vindt hier onder andere de bibliotheek van Didam, een koffietentje en de dagbesteding.

Vragen
Ingrid Bobeldijk DEF
Ingrid Bobeldijk
Cliëntadviseur
Vragen
Ingrid Bobeldijk DEF
Ingrid Bobeldijk
Cliëntadviseur
Er is veel aandacht voor bewoners en er zijn veel activiteiten. Naasten worden goed geïnformeerd via Familienet en Carenzorgt. Contactpersoon reageert zeer snel.

Voorzieningen en activiteiten

Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon bloem
Tuin
Icons Liemerije Tekengebied
Activiteiten- en klusruimte
Icon veilig
Veilige leefomgeving
Bewonerscafe
Horecagelegenheid 't Diems Huuske
Snoezelbadkamer
Snoezelbadkamer

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgindicatie en overige kosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Meulenvelden? Ik help u graag verder.

Adresgegevens

Meulenvelden
Waverlo 3
6942 RG Didam

info@liemerije.nl

Telefoonnummers
Diemzicht: 088 - 044 1410
Waverlo: 088 - 044 1425
Tesma PG: 088 - 044 1440
Tesma 2: 088 - 044 1460
Tesma 3: 088 - 044 1475