De Meridiaan

in Westervoort


De Meridiaan is een kleinschalige en sfeervolle woonvoorziening voor ouderen met dementie. Deze gezellige locatie heeft een levendig binnenplein en prachtige tuin.

De Meridiaan buiten 3

U kunt bij De Meridiaan in Westervoort terecht voor

Wonen bij De Meridiaan in Westervoort

Over de locatie

Bij De Meridiaan wonen ouderen met dementie. Het is een kleinschalige woonomgeving, waarin u uw eigen zit-/slaapkamer heeft. U kunt uw kamer helemaal naar uw eigen smaak inrichten, zo voelt u zich snel thuis in De Meridiaan. In de gezellige, gezamenlijke huiskamers kunt u samen met andere cliënten eten, spelletjes spelen, televisiekijken of muziek luisteren.

Levendig binnenplein
Kenmerkend voor De Meridiaan is het levendige binnenplein. De voordeuren van alle woningen komen daar op uit. Op dit binnenplein vinden allerlei gezamenlijke activiteiten plaats. Rondom de groepswoningen ligt een mooie en goed onderhouden tuin. Hier kunt u een korte wandeling maken of even genieten van het zonnetje.

Bij De Meridiaan proberen we het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan. Cliënten koken regelmatig zelf, doen samen boodschappen of gaan erop uit met de duofiets.

Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Ik ben zeer tevreden over de zorg die op de Meridiaan wordt geleverd. Het personeel is professioneel, goed opgeleid, zorgzaam en warm.

Voorzieningen en activiteiten

Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon bloem
Tuin
Icon veilig
Veilige leefomgeving
Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Snoezelbadkamer
Snoezelbadkamer

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgindicatie en overige kosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over De Meridiaan? Ik help u graag verder.

Adresgegevens

De Meridiaan
Het Geerken 260-270
6932 MX Westervoort

info@liemerije.nl

Telefoonnummers afdelingen
Huisjes 260-262: 06 - 57 70 97 19
Huisjes 264-266: 06 - 57 70 99 74
Huisjes 268-270: 06- 57 70 99 85

Graag bellen na 10.00 u, tenzij spoed.

's Nachts: 06 - 57 70 95 53.