Droostaete

in Duiven


Deze moderne locatie ligt heerlijk centraal. Het station, gezellige centrum en park zijn op loopafstand. Bij Droostaete wonen ouderen met dementie en lichamelijke problemen. Onze dagbesteding De Anemoon bevindt zich ook in het gebouw.

Droostaete buiten 2

U kunt bij Droostaete in Duiven terecht voor

Wonen bij Droostaete in Duiven

Over de locatie

Droostaete is een sfeervolle en moderne locatie met 2 woonafdelingen: De Korenbloem en De Sering. Het dagelijks leven speelt zich veel af in de gezamenlijke huiskamers. Net als thuis kunt u er gezelschapsspelletjes spelen, televisie kijken, de krant lezen en muziek luisteren. In de huiskamers kunt u ook samen met de andere cliënten ontbijten, lunchen en avondeten.

In Droostaete is een bibliotheek en is er een oefenzaal waar u kunt bewegen onder begeleiding van onze bewegingsagogen en fysiotherapeuten. Individueel of in groepsverband.

Voor wie?
Op afdeling De Korenbloem wonen ouderen met lichamelijke beperkingen. De afdeling De Sering is bedoeld voor ouderen met dementie.

Ligging van Droostaete
Droostaete ligt op loopafstand van het station van Duiven, handig als uw naasten met het openbaar vervoer reizen. En wat ook leuk is aan deze locatie, is dat het (winkel)centrum vlakbij is. U kunt daardoor heel makkelijk een boodschap doen in het gezellige centrum van Duiven.

Dagbehandeling De Anemoon
In Droostaete is ook dagbehandeling De Anemoon gevestigd. Deze huiselijke en gezellige afdeling is bedoeld voor nog thuiswonende ouderen met (beginnende) dementie. Zij kunnen hier enkele dagdelen in de week terecht voor zorg en begeleiding. Door de duidelijke dagindeling en heldere structuur voelen zij zich hier snel thuis. Individuele activiteiten worden afgewisseld met rustmomenten. Mantelzorgers hebben zo weer wat meer tijd voor zichzelf.

Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
De zorgmedewerkers zijn gemakkelijk bereikbaar en aanspreekbaar. We doen de zorg samen, is hun en mijn motto. Zo voel en ervaar ik dat ook. Daar hou ik van.

Voorzieningen en activiteiten

Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Icon bloem
Tuin
Icons Liemerije Tekengebied
Activiteitenruimte
Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon veilig
Veilige leefomgeving

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgindicatie en overige kosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Droostaete? Ik help u graag verder.

Adresgegevens

Droostaete
Fuutstraat 52
6921 WJ in Duiven

info@liemerije.nl

Telefoonnummers afdelingen
De Sering 088 - 044 10 88
De Korenbloem 088 - 044 10 90
De Anemoon 088 - 044 10 80