Liemerije Zevenaar

in Zevenaar


Liemerije Zevenaar heeft 9 kleinschalige afdelingen met elk een eigen karakter. Bij Liemerije Zevenaar wonen mensen met dementie en lichamelijke problemen. U vindt er ook ons hospice De Hazelaar en afdelingen voor revalidatie en kortdurende herstelzorg.

Liemerije Zevenaaar buitenkant 2

U kunt bij Liemerije in Zevenaar terecht voor

Wonen bij Liemerije in Zevenaar

Over de locatie

Liemerije Zevenaar bestaat uit 9 afdelingen. Onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en dierbaren zorgen ervoor dat het “gewone” leven van u zoveel mogelijk hetzelfde blijft.

Eigen zit- en slaapkamer
U heeft een eigen zit-/slaapkamer die u deels naar eigen smaak kunt inrichten. Het dagelijks leven speelt zich voor een groot gedeelte af in de gezamenlijke huiskamer. Deze wordt gedeeld met 6 tot 10 mede-cliënten. Hier drinkt u bijvoorbeeld een kopje thee met mede-cliënten, doet een gezelschapsspel, maakt een puzzel of geniet er van de maaltijden. Elke huiskamer grenst aan een dakterras of mooi aangelegde tuin. In de tuin kunt u korte wandelingen maken en een frisse neus halen.

Voor wie?
In Zevenaar wonen ouderen met dementie, ouderen met lichamelijke problemen en ouderen met psychiatrische problemen. In overleg kunnen er echtparen worden opgenomen.

In de zomer van 2018 is er een afdeling geopend speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson. Als u na een operatie of een ziekte moet revalideren kunt u terecht op De Linde. In Hospice De Hazelaar verblijven cliënten die in hun laatste levensfase zitten.

Omgeving in Zevenaar
Liemerije in Zevenaar grenst aan Ziekenhuis de Rijnstate. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een bushalte voor de ingang van het gebouw.

Vragen
Yvette Gieling-Jansen
Yvette Gieling - Jansen
Cliëntadviseur
Vragen
Yvette Gieling-Jansen
Yvette Gieling - Jansen
Cliëntadviseur
Ik kan niet anders zeggen dan dat de verzorging de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen daar bijzonder goed te noemen is.
Geweldig hoe ik hier ben opgevangen en wordt verzorgd. Het verplegend personeel is zo ontzettend zorgzaam mede als de vele vrijwilligers. Ben heel blij dat ik hier mijn laatste maanden van mijn leven mag doorbrengen, ik kan mij niets beters wensen.

Aandacht, omgeving en verzorging zijn super!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandLiemerije, Zevenaar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Voorzieningen en activiteiten

Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Bewonerscafe
Bewonerscafé
Icons Liemerije Tekengebied
Activiteitenruimte
Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon bloem
Tuin
Icon veilig
Veilige leefomgeving
Snoezelbadkamer
Snoezelbadkamer
Icon gebed
Gebedsruimte

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgindicatie en overige kosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Liemerije Zevenaar? Ik help u graag verder.

Yvette Gieling-Jansen
Yvette Gieling - Jansen
Cliëntadviseur

Adresgegevens

Liemerije Zevenaar
Hunneveldweg 12
6903 ZN Zevenaar

info@liemerije.nl

Telefoonnummers afdelingen
Afdeling De Esdoorn: 088 - 044 18 27
Afdeling De Beuk: 088 - 044 17 70
Afdeling De Iep: 088 -044 17 38
Afdeling De Eik: 088 - 044 17 97
Afdeling De Linde: 088 - 044 16 51
Afdeling De Peppel: 088 - 044 16 01
Afdeling De Hazelaar: 088 - 044 16 30
Afdeling Allee: 088 - 044 17 30