Fysiotherapie in Zevenaar en omgeving

De fysiotherapeuten van Behandelcentrum Liemerije zijn gespecialiseerd in het behandelen, begeleiden of adviseren van ouderen. Bijvoorbeeld als u een beroerte heeft gehad of de diagnose dementie of Parkinson heeft gekregen. Ook als u een botbreuk of een nieuwe knie of heup heeft, kunt u bij onze deskundige fysiotherapeuten terecht. Samen streven we ernaar dat u weer goed kunt bewegen en zo zelfstandig mogelijk kunt leven.

Gespecialiseerd in fysiotherapie voor ouderen

De fysiotherapeuten van Behandelcentrum Liemerije zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen. Ze zijn zeer ervaren en hebben veel kennis over ouderen en hun specifieke ziektebeelden. De fysiotherapeuten behandelen zowel ouderen die bij Liemerije wonen, als ouderen uit de Liemers. Wanneer u niet bij Liemerije woont, kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht met of zonder een verwijzing van uw (huis)-arts.

Samenwerking met andere disciplines

Onze fysiotherapeuten brengen tijdens een eerste afspraak uw klachten en behandeldoelen goed in kaart. Om te bepalen wat voor u de beste behandeling of begeleiding is, werken ze - waar nodig - nauw samen met de andere disciplines binnen het behandelcentrum (zoals een ergotherapeut, logopedist of diëtist).

U kunt op dezelfde locatie in Zevenaar ook behandeld of begeleid worden door een behandelaar van één van de andere disciplines.

Liemerije Zevenaar oefening met fysiotherapeut 1

Oefenmogelijkheden Behandelcentrum Liemerije

Behandelcentrum Liemerije heeft diverse oefenruimtes en een beweegtuin met materialen en apparaten die speciaal voor ouderen zijn bedoeld. Oefenen wordt hierdoor zelfs leuk. In de oefenzalen geven we ook groepstrainingen. Individueel of in groepsverband, u wordt altijd deskundig begeleid.

Meer informatie over fysiotherapie bij Behandelcentrum Liemerije

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact op met ons, telefoon 088 – 044 19 00 of via de mail abc@liemerije.nl.