Heukelumshof

in Pannerden


Midden in Pannerden ligt Heukelumshof. Hier wonen ouderen met dementie en lichamelijke beperkingen op kleine, sfeervolle afdelingen. Heukelumshof heeft ook appartementen voor ouderen met lichamelijke problemen.

Heukelumshof buiten 16

U kunt bij Heukelumshof in Pannerden terecht voor

Wonen bij Heukelumshof in Pannerden

Over de locatie

Heukelumshof ligt middenin Pannerden en is onderdeel van de hechte dorpsgemeenschap. U herkent er de ‘dorpse sfeer’ waar iedereen elkaar kent en hetzelfde dialect spreekt. De verschillende afdelingen van Heukelumshof zijn kleinschalig opgezet. Iedere afdeling heeft een of meer gezamenlijke huiskamers. Daar is het leven net als thuis. U kunt er samen met de andere cliënten eten, een spelletje doen, de krant lezen of televisie kijken. Op het grote dakterras kunt u met mooi weer heerlijk buiten zitten. Ook is er een prachtig aangelegde tuin met een fontein, pergola’s, tuinbanken en beweegmogelijkheden.

Voor wie?
In Heukelumshof wonen ouderen met dementie en met lichamelijke problemen. Ouderen met dementie wonen op een gesloten afdeling met ruime zit-slaapkamers. Cliënten met lichamelijke problemen wonen op een aparte afdeling met zowel zit-slaapkamers als appartementen. De appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen die beiden zorg nodig hebben.

Ouderen uit Pannerden en omgeving kunnen bij Heukelumshof ook terecht voor dagbehandeling.

Ruime appartementen, ook voor echtparen
De appartementen voor ouderen met lichamelijke problemen hebben een entree, berging, bezoekerstoilet, ruime woonkamer met open keuken en een badkamer met toilet. De meeste appartementen hebben ook een balkon. Cliënten van de appartementen kunnen zelf kiezen waar ze hun maaltijden willen eten; in hun appartement of in de gezamenlijke huiskamer.

Om in aanmerking te komen voor een appartement is wel een indicatie (ZZP4, ZZP 5 of ZZP 6) nodig.

Volledig Pakket Thuis
Het is ook mogelijk om met een VPT (Volledig Pakket Thuis) indicatie in Heukelumshof te wonen. Het appartement wordt dan gehuurd van woonstichting Vryleve en Heukelumshof levert de zorg.

Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Vragen
Ap van Uem
Ap van Uem
Cliëntadviseur
Een warme plek om te wonen voor mensen met dementie!

Voorzieningen en activiteiten

Gezelschapsspellen
Gezelschapsspellen
Icon bloem
Mooi aangelegde tuin
Duofiets
Fietsen op de duo-fiets
Icon bank
Gezamenlijke huiskamers
Icon veilig
Veilige leefomgeving

Wij staan dagelijks voor u klaar

Verzorgenden
Vrijwilligers
Verpleegkundigen
Interieursverzorgers
Huiskamermedewerkers

Praktische informatie

Zorgindicatie en overige kosten

De kosten voor uw verblijf bij Liemerije worden grotendeels vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig voor langdurige zorg. Zelf betaalt u altijd nog een eigen - inkomensafhankelijke - bijdrage.

Bijkomende kosten

Tijdens uw verblijf bij Liemerije zijn er ook zaken die u zelf moet betalen. Dit betreft alles wat niet onder de basisvoorzieningen valt, zoals het wassen van uw kleding, een kappersbezoek, uw toiletartikelen, een krantenabonnement, maaltijden voor bezoek of uitstapjes.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Heukelumshof? Ik help u graag verder.

Adresgegevens

Heukelumshof
Schoolstraat 41
6911 AX Pannerden

info@liemerije.nl

Telefoonnummers
088 - 044 12 00 (PG)
088 - 044 12 02
(Somatiek)