Behandelcentrum Liemerije

Bij Behandelcentrum Liemerije kunnen ouderen uit De Liemers terecht als zij problemen ervaren met hun gezondheid. De behandelaren (o.a. fysio-, ergotherapeuten en psychologen) zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen.

Liemerije Zevenaar oefening met fysiotherapeut 2

Behandelcentrum voor ouderen in De Liemers

De behandelaren van het multidisciplinair Behandelcentrum Liemerije in Zevenaar zijn gespecialiseerd in het behandelen, begeleiden en adviseren van ouderen. Zij zijn er niet alleen voor (tijdelijke) cliënten van onze verpleeghuizen, maar voor álle ouderen in De Liemers die problemen met hun gezondheid ervaren. Bijvoorbeeld bij Parkinson, dementie of verminderde vitaliteit. Ook als u nog thuis woont, kunt u profiteren van de uitgebreide kennis en expertise van onze ervaren behandelaren. Soms heeft u daarvoor een doorverwijzing van uw (huis)arts nodig, maar in veel gevallen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen voor een afspraak.

Behandelcentrum Liemerije biedt o.a. behandelingen voor ouderen met:

Parkinson
Dementie
Psychiatrische problemen
Verminderde vitaliteit
Wonen bij Liemerije - huiskamer

Onze behandelaren

Bij Behandelcentrum Liemerije werken deskundige en ervaren behandelaren, zoals:

De behandelaren vindt u allemaal onder één dak, in Zevenaar. Dit betekent ook dat onze artsen en behandelaren makkelijk met elkaar over uw gezondheid en situatie kunnen overleggen. Samen met u, bespreken zij welke behandeling of begeleiding nodig is en het best bij u past.

Registraties behandelaren

Bij Liemerije leveren we mensgerichte zorg van hoge kwaliteit. Daar doen we dagelijks ons uiterste best voor. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle regels en normen die op ons van toepassing zijn.

Uiteraard zijn onze artsen, physician assistants, verpleegkundigen en fysiotherapeuten allemaal BIG-geregistreerd. Onze diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor paramedici. Alle behandelaren volgen met regelmaat bij- of nascholingen.

Verder zijn van alle behandeldisciplines een aantal behandelaren aangesloten bij ParkinsonNet, het landelijke netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van cliënten met Parkinson en parkinsonisme.

Behandelcentrum Liemerije vindt u hier:

Praktische informatie

Tarieven

Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten om deze behandelingen te mogen leveren en declareren. Wat u vergoed krijgt van uw zorgverzekering, hangt af van uw verzekeringsvoorwaarden en aanvullende verzekering. In het tarievenoverzicht ziet u welke tarieven wij hanteren.

Adresgegevens

Behandelcentrum Liemerije
Hunneveldweg 12
6903 ZN Zevenaar

Telefoon en e-mail
088 – 044 19 00
abc@liemerije.nl

Veelgestelde vragen over Liemerije

Per locatie verschilt het formaat van een woon/slaapkamer of appartement. Onze cliëntadviseurs kunnen u hierover meer informatie geven. Neem contact met ze op via telefoonnummer 088 - 044 19 20 of stuur een e-mail naar clientadviseur@liemerije.nl.
De lengte van de wachtlijst wisselt. Er is dan ook geen standaard antwoord mogelijk op deze vraag. Onze cliëntadviseurs informeren u graag over de actuele wachtlijst. Zij kunnen ook vertellen wat de mogelijkheden zijn als de wachtlijst in uw geval heel lang is. Neem contact met ze op via telefoonnummer 088 - 044 19 20 of stuur een e-mail naar clientadviseur@liemerije.nl.