Jubileumeditie fietstocht Parkinson on Tour

Op zondag 21 april 2024 fietsen cliënten van Liemerije opnieuw de Parkinson on Tour. Dit is de jaarlijkse fietstocht van Liemerije voor mensen met Parkinson/parkinsonisme. Dit jaar is de tocht onderdeel van de Reichswald Classic, de fietstourtocht van TC De Liemers.

Bewegen is erg belangrijk voor mensen met Parkinson/parkinsonisme. Om meer aandacht te vragen voor het belang van bewegen als je Parkinson hebt, hebben Liemerije en TC De Liemers dit keer de handen ineen geslagen. Bovendien vieren TC de Liemers en Parkinson on Tour volgend jaar allebei een jubileum. De Reichswald Classic van TC De Liemers bestaat 45 jaar en Parkinson on Tour 5 jaar. Alle reden dus voor een mooie samenwerking!

Sponsoring
Met dit event vraagt Liemerije niet alleen aandacht voor bewegen en Parkinson, maar wil de ouderenzorgorganisatie ook geld inzamelen voor 1 of 2 nieuwe duo-fietsen voor het Liemerije Parkinson Expertise Centrum in Zevenaar. Donaties zijn welkom via de actiepagina: https://www.doneeractie.nl/parkinson-on-tour-liemerije/-85146

Fietst u ook mee?
Liemerije en TC de Liemers nodigen iedereen uit om mee te fietsen. De kortste afstand van 40 km is geschikt voor elk type fiets: duo-fiets, driewieler, tandem, e-bike, toerfiets of racefiets.

U kunt zich vooraf inschrijven via: https://www.fietssport.nl/toertochten/55092/tc-de-liemers-reichswald-classic-2024. Ook op de dag zelf kunt u zich nog aanmelden. De start en finish zijn bij Sportpark Heerenmaten in Zevenaar. U kunt starten tussen 8 en 12 uur.

Plaatje van Poster parkinson on tour 2024