Liemerije gebruikt ZorgInnotheek

Liemerije wil meer zorgtechnologie inzetten, onder andere om medewerkers te ontlasten. Hiervoor gaat Liemerije gebruikmaken van ‘ZorgInnotheek’. Dit online platform zonder winstoogmerk is ontwikkeld door Attent en maakt het organisaties gemakkelijk om zorgtechnologie te testen, beoordelen en te borgen.

Afgelopen maandag is de samenwerking officieel vastgelegd en zijn de Attent en Liemerije symbolisch de verbinding aangegaan door de handen te leggen op het interactieve zorginstrument Crdl. ZorgInnotheek is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen VVT-organisaties.

Joris de Jong (Bestuurder van Liemerije) is erg blij met deze samenwerking: "ZorgInnotheek is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen VVT-organisaties. Met ZorgInnotheek kunnen we laagdrempelig nieuwe, innovatieve zorgproducten testen. Want die kunnen we in de ouderenzorg goed gebruiken. Het mooie van dit platform is dat organisaties die producten uitproberen, ook een review moeten schrijven. Hierdoor leren de deelnemende organisaties snel van elkaar; welke zorgproducten werken goed en welke minder goed. En producten die goed bevallen, kunnen we daarna zelf aanschaffen. We zien ernaar uit dat zorgmedewerkers van Liemerije de eerste producten gaan lenen en testen!"

Joris de Jong (Bestuurder van Liemerije) en Luc Kenter (Interim-bestuurder van Attent) zetten hun handtekening onder de overeenkomstSanne Evers (regisseur zorgtechnologie bij Attent) en Nanda van Zadelhoff (Strategisch adviseur kwaliteit, beleid en innovatie bij Liemerije)