Liemerije Zevenaar

Liemerije Zevenaar is onze hoofdlocatie en bestaat uit negen afdelingen. Cliënten, bewoners en familieleden merken hier weinig van omdat de verschillende woonafdelingen allemaal hun eigen sfeer hebben.

Op de kleinschalige woonafdelingen heeft u een eigen zitslaapkamer die deels naar eigen smaak kan worden ingericht. 

De gemeenschappelijk huiskamer deelt u met zes tot tien medebewoners. Hier vindt het dagelijks leven plaats; u geniet er van de maaltijden, doet er een gezelschapsspel of drinkt er een kopje koffie met medebewoners. Medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers zorgen er samen met u voor dat het “gewone” leven zoveel mogelijk doorgaat.

Veilig 

Uw eigen huis verlaten omdat het echt niet meer gaat, gaat vaak met veel emoties gepaard. We proberen die stap minder moeilijk te maken door u een warme en sfeervolle omgeving te bieden. Een plek waar u zich veilig voelt en waar u omringd wordt door betrokken medewerkers en vrijwilligers die u de zorg geven die u nodig heeft. Natuurlijk in afstemming met u en uw familie. In overleg kunnen er op verschillende afdelingen in Zevenaar echtparen worden opgenomen.

In Zevenaar wonen ouderen met dementie, ouderen met lichamelijke problemen en ouderen met psychiatrische problemen. In Zevenaar is in de zomer van 2018 een afdeling geopend speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Als u na een operatie of een ziekte moet revalideren kunt u terecht op De Linde. Hospice De Hazelaar is bedoeld voor cliënten in de laatste levensfase . 

Voor vragen over gezond ouder worden kunt u terecht bij de medewerkers van Advies- en Behandelcentrum Liemerije. Zij kunnen u adviseren over en behandelen voor klachten die ontstaan bij het ouder worden.

Meer weten over Liemerije Zevenaar? Bekijk dan dit filmpje over deze locatie.

Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12, 6903 ZN in Zevenaar, 088-0441999

Foto's — Liemerije